Vraag en antwoord

Hoe laat kan ik inchecken?

Inchecken is mogelijk vanaf 15:00 uur. Mocht u eerder arriveren kunt u uw alvast uw bagage bij ons achterlaten. Neem vooral plaats voor een kop koffie, lunch of trek erop uit met een van onze wandel- of fietsroutes.

Hoe laat kan ik uitchecken?

Tussen 07:00 uur en 11.00 checkt u uit. Liever uitslapen? Tegen een toeslag van 15,- euro kunt u tot 17:00 uur gebruik maken van uw kamer. Neem contact op met de receptie voor de mogelijkheden.

Mag mijn hond mee?

We begrijpen dat uw viervoeter net zo graag een nachtje weggaat als u. Neem contact op met de receptie voor de mogelijkheden.

 Ik heb een allergie.

Mocht u een allergie hebben die enig aandacht van ons vereist, dan vinden wij het prettig als u dit bij uw reservering aan ons doorgeeft. We passen met liefde uw ontbijt, lunch of diner aan aan uw wensen. Wel zo fijn!

Hoe vaak wordt mijn kamer schoongemaakt?

Ook wij voelen ons verantwoordelijk voor het milieu en zo het nemen van maatregelen. Wij kiezen ervoor om tijdens uw meerdaagse verblijf niet standaard dagelijks uw handdoeken en linnen te wisselen. Indien u dit wél graag wenst, is dit uiteraard geen enkel probleem. Geef het simpelweg aan onze huishouding door door uw deurhanger aan de deur te hangen.

Moet ik zelf een babybed meenemen?

Mocht u het prettig vinden om uw eigen babybedje mee te nemen, dan mag dit natuurlijk altijd. Tegen een toeslag van 8,00 euro zetten wij voor u een babybedje op uw kamer.

Ik ben slecht ter been.

Geef het gerust aan als u wat slechter ter been bent. Ons hotel beschikt helaas niet over een lift, maar wij hebben voldoende kamers op de begane grond beschikbaar. Indien u ons voortijdig informeert zullen wij altijd meedenken en rekening houden met uw wensen.

Kan ik met de motor komen?

Zeker, u kan uw motor op onze afgesloten binnenplaats veilig en camera bewaakt stallen. Indien er vele motoren zijn kunnen we niet garanderen dat uw motor droog kan staan. Liever achter slot en grendel? Dat kan, neem contact op met ons en vraag naar de beschikbaarheid van onze motorboxen.

Kan ik mijn fiets veilig stallen?

Op onze afgesloten binnenplaats kunt u uw fiets veilig, droog en camera bewaakt stallen. Liever achter slot en grendel? Dat kan, neem contact op met de receptie om een box te reserveren.