Dinerkaart

Voorgerechten

Soep van de Dag
Wisselende huisgemaakte soep met brood en een dip
6,75
Chef’s Special
Verrassing van de chef
8,75
Kabeljauw
Ceviche van kabeljauw, geserveerd met gemarineerde cherrytomaat en komkommer
9,75
Tartaar
Tartaar van het rund, geserveerd met augurk en krabcurry
9,75
Eend
Rouleau van eend, geserveerd met doperwt en een jus van ponzu
9,95
Asperge
Het witte goud van de Weerd, geserveerd met vadouvan en een salsa van amandel
8,25

Hoofdgerechten

*al onze hoofdgerechten worden geserveerd met groenten, salade en friet
Chef’s Special
Verrassing van de chef
21,75
Entrecote
Entrecote van het IJsselvallei geserveerd met bearnaise en jus de veau
23,50
Brisket
Langzaam gegaard rundvlees van de borst, geserveerd met jus de veau
21,75
Gildehoen
Hoender uit Drenthe, geserveerd met Tom Kha Kai en jus de Veau
21,85
Heilbot
Zacht gegaarde witvis, geserveerd met little gem en Zwolse mosterd beurre blanc
22,50
Koolraap
Zacht gegaarde koolraap, geserveerd met artisjok en mosterd beurre blanc
19,95

Salades

*al onze salades worden geserveerd met friet, brood en kruidenboter
Brie
Salade met brie, honing en walnoot
16,75
Gerookte zalm
Salade met gerookte zalm, rode ui en kappertjes
16,75
Pulled Chicken
Salade met pulled chicken, paprika en aioli
16,75
Carpaccio
Salade met dungesneden rundvlees, pestomayonaise en Parmezaanse kaas
16,75

Nagerechten

Chef’s Special
Verrassing van de chef
7,75
Dame Blanche 2.0
Vanille bavarois geserveerd met chocolade en amandelijs
8,50
Rabarber
Cremeux van rabarber, geserveerd met witte chocolade ijs
8,75
Mascarpone en pistache
Bavarois van mascarpone, geserveerd met pistache roomijs
8,25
Kaasplankje
Rode port
4 verschillende soorten kazen geserveerd met vijgenbrood, druiven en stroop
11,85