Covid 19

Beste gast,

Wij zien ernaar uit u binnenkort te mogen verwelkomen voor een verblijf of bezoek aan Hotel Inn Salland.

De afgelopen maanden is de wereld veranderd. Het COVID-19 virus heeft ons beperkt in onze bewegingsvrijheid. Voor de algehele veiligheid hanteren wij in ons hotel de richtlijnen van het RIVM. Ondanks de maatregelen kunt u ervan uitgaan dat wij er alles aan doen om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Hieronder leest u over de maatregelen die wij treffen.

Ontbijt

Voor het ontbijt werken wij met tijdsblokken. Tijdens de check-in bespreken wij met u hoe laat u het ontbijt wenst te nuttigen. Zo kunt u rustig ontbijten en kunnen wij de anderhalve meter waarborgen. Houdt u er rekening mee dat u alleen een tafel kan delen als u uit één huishouden komt.

Lunch & diner

U bent van harte welkom om bij ons te lunchen of dineren. Een reservering kunt u maken bij de receptie, telefonisch of per e-mail. Ook hierbij geldt dat u rekening dient te houden dat u alleen een tafel kan delen als u uit hetzelfde huishouden komt.

Terras

Wees welkom op ons terras. Hiervoor hoeft u geen reservering te maken, op basis van de beschikbaarheid kan u plaatsnemen. Denkt u eraan dat u met maximaal 2 personen kan plaatsnemen aan één tafel, tenzij u uit één huishouden komt.

Huishouding

Het hotel en de kamers worden grondig schoongemaakt. Verblijft u meerdere nachten, dan verzorgen wij een tussentijdse schoonmaak graag voor u. U hoeft dit enkel aan te geven. Tijdens de check-in zullen wij dit aan u vragen. U kunt dit ook aan ons doorgeven in de ochtend voor 10:00 uur.