Ontdek Salland

Salland telt tal van mogelijkheden om van uw verblijf een succes te maken. Zo kan u al wandelend richting het gezellige centrum van Raalte. De Sallandse Heuvelrug biedt prachtige natuur en voor een dag winkelen bent u zo in het centrum van de Hanzesteden Deventer en Zwolle.

Raalte is een gastvrij dorp in het kloppend hart van Salland. Naast het gezellige winkelcentrum vindt hier meerdere malen per jaar grootse evenementen plaats, waaronder Stoppelhaene, Ribs&Blues en de Sallandse Wandelvierdaagse.

Direct naast het hotel vindt je het Amerikaans Motor Museum en achter het hotel bevindt zich zwembad Tijenraan. Een paar minuten rijden van het hotel ligt de indoor- en buiten speeltuin ‘De Flierefluiter’. Een aanrader voor jonge kinderen waar ook ouders zich goed kunnen vermaken.

Nationaal Park Sallandse Heuvelrug is een prachtig natuur gebied. Gekenmerkt door haar prachtige, groots aaneensluitend heidegebied. Een van de grootste van Europa. Geniet eindeloos van dit rustgevende landschap dat door haar hoogteverschil haast on-Nederlands lijkt. Een aanrader voor actieve buitenmensen.

Deventer is een prachtige oude Hanzestad direct gelegen aan rivier de IJssel. Naast een groots winkelcentrum is het lopen door de stad een aanrader. Deze pittoreske binnenstad nodigt uit om te dwalen. Breng een bezoek aan de stadsbrouwerij Davo of museum De Waag. Maak een wandeling langs de IJssel of bekijk het oudste stenen huis van Nederland, De Proosdij.

Zwolle is een naast een historische Hanzestad uitgegroeid tot hippe studentenstad. Het bruisende centrum heeft veel inspirerende boetieks, musea, koffietentjes en restaurants. Bezoek museum De Fundatie of Waanders In de Broeren, de mooiste boekenwinkel van Nederland. Beklim de Peperbus toren of huur een sloep of kano en verken de stadsgrachten op zomerse dagen.

Landtgoed is een prachtige en unieke locatie om te trouwen of een feest te geven en een veelzijdig trainingscentrum waarbij trainingen, vergaderingen, kick off’s, teambuilding en of coachingsessies uitstekend tot hun recht komen.

Deze locatie ligt op een steenworp afstand van ons hotel.

Kartplaza Actionworld ligt op 18 minuten rijden van Raalte en biedt een variatie aan verschillende indoor activiteiten. Perfect voor regenachtige dagen.

Avonturenpark Hellendoorn ligt op slechts 17 minuten rijden verwijderd van Hotel Inn Salland. Dit pretpark is geschikt voor kinderen en biedt meer dan 30 attracties.