Dinerkaart
Chef's menu
Laat u verrassen door onze chef en geniet van een dagelijks wisselend menu op basis van seizoensproducten. Uiteraard houden wij graag rekening met uw allergieën en dieetwensen met betrekking tot vis, vlees en vegetarische gerechten.2-Gangen Chef’s Menu
30,75
3-Gangen Chef’s Menu
38,75
4-Gangen Chef’s Menu
44,75
Voorgerechten
Chef’s Special
Verrassing van de chef
10,25
Soep van de Dag
Wisselende huisgemaakte soep, geserveerd met brood en een huisgemaakte dip
8,25
Zeebaars
Pinot GrigioCeviche van zeebaars, geserveerd met cherrytomaat, olijven en tijgermelk van sinaasappel en koriander
11,25
Wild zwijn
Tataki van wild zwijn met watermeloen, gemarineerde sjalot en ponzu
11,25
Eend
Rouleau van eend met rode quinoa, zoet-zure beukenzwam en hazelnoot sinaasappel jus
11,25
Koolrabi
Zacht gegaarde koolrabi met witte druif, gerookte amandel en ajoblanco
10,50
Hoofdgerechten
*al onze hoofdgerechten worden geserveerd met groenten, salade en friet
Chef’s Special
Verrassing van de chef
23,50
Bavette
Rundvlees geserveerd met Hollandaise van lavas en jus de veau
25,25
Barbacoa
Mexicaans stoofvlees met chimichurri, jus de veau en aardappel kaantjes
24,25
Heilbot
Platvis geserveerd met zeekraal, doperwten en beurre blanc met dashi
24,25
Masakhan Hoen
Pinot GrigioGevogelte op Palastijnse wijze bereid met urad dahl, Griekse yoghurt beurre blanc en krokant van naanbrood
24,25
Pompoen
Flespompoen in gele curry, kikkererwt, zoet-zure bospeen en gele curry jus
22,50
Salades
*al onze salades worden geserveerd met friet, brood en kruidenboter
Burrata
Salade met burrata, tomaat en pesto mayonaise
17,75
Gerookte zalm
Salade met huisgerookte zalm, rode ui en kappertjes
17,75
Pulled Chicken
Salade met pulled chicken, paprika en rode ui
17,75
Carpaccio
Salade met dungesneden rundvlees, pestomayonaise en Parmezaanse kaas
17,75
Nagerechten
Chef’s Special
Verrassing van de chef
9,25
Bastogne – Braam
Bastogne koek witte chocolade parfait, ingelegde braam en braam-limoen jus
10,25
Kwark – Passievrucht
Mousse van kwark met crumble van napoleon, passievrucht jus en mango sorbet
10,25
Chocolade – Peer
Chocolade ganache, Babà al Limoncello, peer compote en peer sorbet
10,25
Kaas
Rode port4 verschillende Nederlandse kazen, geserveerd met appelstroop en vijgenbrood