Altijd wat te doen

Maak kennis met Salland en al haar leuke en bijzondere activiteiten
Spelen bij De Flierefluiter

De leukste speelboerderij van het oosten

Zin in een super leuk dagje uit met het hele gezin? Dan zit je goed bij de Flierefluiter in Raalte. Ontdek de bijzondere dieren op de kinderboerderij of maak een ritje op een pony. Liever  buiten spelen? Met diverse trampolines, een skelterbaan, een peuterdoolhof en indoorzandbak zullen de kinderen zich geen moment vervelen. Ook bij regen is er genoeg te doen, want de speelboerderij heeft een speciaal indoor speelparadijs!

Kijk voor meer informatie en/of reserveren op flierefluiterraalte.nl

High tea

Knuffelen met alpaca´s

Onze alpaca's zijn vanaf dag 1 ons gezinslid. Ze komen hier wonen (in eerste instantie in huis) met een medische hulpvraag.  Ze zijn van kleins af aan onderdeel van ons gezin. Een van de meest gestelde vragen; of je bij ons kan wandelen met alpaca's. Van zo'n alpacawandeling zijn wij geen voorstander meer. Bij ons ben je de alpaca's niet tot last. Je komt eigenlijk gezellig bij hun op visite. En het allerbelangrijkste, je steunt met jouw bezoekje onze opvang!

Kijk voor meer informatie en/of reserveren op alpacaboerderij.nl

Klimmen Natuurlijk Heidepark

Klimmen, spelen of zwemmen

Bij Natuurlijkheide park kan je heerlijk vertoeven voor een actief of een meer relaxt dagje uit. Ga het avontuur aan in ons klimbos met 4 uitdagende parcours. Speel in de vrolijke kabouterspeeltuin of op het speciale kabouterpad of kom zwemmen. Er is volop vertier in en rond het water van onze zwemplas.

Kijk voor meer informatie en-of reserveren op natuurlijkheidepark.nl

E-chopper tour raalte

Elektrische chopper tour

Met de wind in je haren als een stoere biker touren door het prachtige Sallandse landschap. Ga op avontuur met de elektrische retro chopper in samenwerking met Bij Lampe. Op de elektrische scooters hoeft je geen helm te dragen en hij brengt je met een snelheid van 25 kilometer per uur naar alle bezienswaardigheden in de omgeving. Uiteraard met tips en leuke routes aangeleverd. Geluidloos en duurzaam, waar wacht je nog op?

Te boeken via info@deleerenlampe.nl of bel naar 0572-355855.