Brasserie Inn Salland

Dineren aan de rand van Raalte in een Saksische Hoeve.
Restaurant Raalte - eten

Menukaart

De lente is er en zo ook een nieuw menu boordevol verrukkelijke gerechten. Vanaf 04 april vindt je het nieuwe menu op onze website. Kan je niet wachten neem een kijkje op ons Instagram account.

Openingstijden; maandag t/m zaterdag van 12:00 uur t/m 23:00 uur.

Kerstdiner

De kunst van smaakvol samenzijn

Of u nu komt voor een informele bijeenkomst met vrienden, een intiem diner voor twee of een gezellig samenzijn met familie, onze robuuste brasserie heet u van harte welkom.

Kom en ontdek de heerlijke smaken en de warme ambiance die onze plek uniek maken. Bij ons draait alles om het creëren van onvergetelijke momenten rondom de tafel. We kijken ernaar uit om u te mogen verwelkomen in onze brasserie.

Reserveren

Openingstijden; maandag t/m zondag van 12:00 uur t/m 23:00 uur.

Wilt u dineren en verzekerd zijn van een plekje. Dan raden wij het reserveren van een tafel aan. Dit kan telefonisch (0572-353552) of via de mail.

Zijn er dingen die u niet mag eten? Laat dat ons dan tijdig weten.

Speciaal voor groepen vanaf 10 personen serven wij een vast menu. Lees meer hierover onder de kop 'grote gezelschappen'.

Eten - dineren - Raalte - restaurant

Grote gezelschappen

Wij zijn meer dan blij om u te helpen bij het verzorgen van het diner voor uw grotere gezelschap. Ga voor een walking diner, uitgebreid buffet of barbecue op ons sfeervolle binnenplein.

Wenst u aan tafel te dineren in onze brasserie. Vanaf 10 personen serveren wij een vast chef's menu. Kies uit 2-, 3- of 4-gangen diner. Graag houden wij rekening met eetwensen en allergieën indien vooraf bekend gemaakt. Nieuwsgierig, neem contact met ons op.

high wine - tea raalte

High Wine / High tea

Theeleuten of genieten van verschillende wijnen en heerlijke hapjes kan bij Brasserie Inn Salland. Reserveren kan al vanaf 2 personen.

High tea 31,50 per persoon
Onbeperkt thee, koffie en 3 rondes met zoete en hartige hapjes.

High wine 38,50 per persoon
4 rondes met verschillende type wijnen en smakelijke hapjes die zijn afgestemd op de wijnen.

Koffie en gebak

Lunchroom

Bijpraten en lekker lunchen met een vriend(in), familie, of je favoriete collega. Neem plaats binnen in de brasserie of schuif bij mooi weer aan op ons terras of binnenplein.

Lunchkaart

De brasserie is ook geschikt voor hen die een zakelijke ontmoeting of bespreking hebben.

Borrelen Inn Salland

Borrelen

Wilt u ’s avonds een borrel drinken met een bitterbal of iets anders lekkers? Ons restaurant en terras hebben plek voor zowel kleine als grotere gezelschappen.

Kiest u een mooi glas wijn of gaat u liever voor één van onze lokale biertjes? Ook de cocktailliefhebber is van harte welkom en natuurlijk voor hen die geen alcohol wensen is er ruim keus.

Brasserie Inn Salland vegetarisch

Gast reviews

***** W. Roescher; 'Geweldig, heerlijk eten en goede bediening.'

***** M. Poll; 'Zeer goede service en het eten is met zorg en energie gemaakt. Zeker aan te raden!'

***** A.Wiersma; 'Hebben geluncht met een aantal cliënten. Mooie lokatie, goede service en heerlijk eten. Grote porties, mooie prijs en verse producten.'