Brasserie Inn Salland

Wees welkom in onze robuuste brasserie in het hart van Salland.

Laat u verrassen door de gastvrijheid van ons team enthousiastelingen en een nieuw menu vol heerlijke seizoensgerechten.
Neem alvast een kijkje op onze: Dinerkaart  | Lunchkaart  | Kinderkaart

Dagelijks geopend van 12:00 uur t/m 23:00 uur.

Ons alvast laten weten dat je komt? Reserveer telefonisch 0572-353552 of via de mail info@hotelinnsalland.nl uw tafel.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Koffie met gebak
Om 12:00 opent Hotel INN Salland zijn deuren. Heeft u een zakelijke afspraak staan of wilt u een kop koffie in dit sfeervolle restaurant in Raalte. Wees welkom.

Lunchen INN Salland
Lekker lunchen met een vriend(in), familie, of je favoriete collega kan vanaf 12:00 uur. Neem plaats in het restaurant of op het terras. Wij doen de rest!

Dineren INN Salland
Onze chef heeft een divers menu voor u samengesteld. Onze koks staan 7 dagen per week vanaf 17:00 voor u klaar om u te verrassen. Elke avond stellen zij een ander driegangenmenu samen waar u van kan genieten. Geen zin in verrassingen? Kies iets van de à la carte kaart! Heeft u allergieën of dieetwensen waar wij rekening mee moeten houden? Geef het door bij uw reservering.

Borrelen & Groepen

Borrelen & Groepen

Borrelen INN Salland
Wilt u ’s avonds een borrel drinken met een bitterbal of iets anders lekkers? Ons restaurant en terras hebben plek voor zowel kleine als grote gezelschappen. Wij reserveren graag een tafel voor u.

Groepen INN Salland
Uw verjaardag vieren met de hele familie, een zakelijke borrel met collega's of een jubileum in aantocht? We maken er samen met u een feestelijke dag van. Bel voor meer informatie naar 0572-35355 en we maken het naar uw wens.

Reserveren?

Reserveren?

Wilt u ook bij ons dineren. Voorkom teleurstelling en bel. Wij maken graag voor u een reservering. Voor meer informatie over de brasserie, het menu of de mogelijkheden neemt u contact op met onze receptie.

Meer informatie over onze brasserie
0572 - 353552 info@hotelinnsalland.nl