Vraag en antwoord

late-check out

.

Hoe laat kan ik inchecken?
Vanaf 15:00 uur. Mocht u eerder arriveren kunt u uw alvast uw bagage bij ons achterlaten. Neem vooral plaats voor een kop koffie, lunch of trek erop uit met een van onze wandel- of fietsroutes.

Hoe laat kan ik uitchecken?
Tussen 07:00 uur en 11.00 uur. Liever uitslapen? Tegen een toeslag van 15,- euro kunt u, indien beschikbaar, tot 17:00 uur gebruik maken van uw kamer.

Veilig je motorstallen

.

Kan ik met de motor komen?
Op de afgesloten binnenplaats staat uw motor veilig. Indien er vele motoren zijn kunnen we niet garanderen dat uw motor droog staat. Liever achter slot en grendel? Vraag naar de beschikbaarheid van onze motorboxen.

Kan ik mijn fiets veilig stallen?
Op onze afgesloten binnenplaats kunt u uw fiets veilig, droog en camerabewaakt stallen.

hondvriendelijk hotel

.

Mag mijn hond mee?
We begrijpen dat uw viervoeter net zo graag een nachtje weggaat als u. Neem contact op met de receptie voor de mogelijkheden.

Ik heb een allergie.
Mocht u een allergie hebben die enig aandacht van ons vereist, dan vinden wij het prettig als u dit bij uw reservering aan ons doorgeeft. We passen met liefde uw ontbijt, lunch of diner aan aan uw wensen. Wel zo fijn!

Familie hotel Overijssel

.

Ik ben slecht ter been
Geef het gerust aan als u slechter ter been bent. Ons hotel beschikt niet over een lift, maar er zijn kamers op de begane grond. Indien u ons voortijdig informeert zullen wij altijd meedenken en rekening houden met uw wensen.

Moet ik zelf een babybed meenemen?
U mag natuurlijk uw eigen babybedje meenemen. Tegen een toeslag van 8,00 euro zetten wij voor u een babybedje op.

Hotel in overijssel

.

Hoe vaak wordt mijn kamer schoongemaakt?
Ook wij voelen ons verantwoordelijk voor het milieu en zo het nemen van maatregelen. Wij kiezen ervoor om tijdens uw meerdaagse verblijf niet standaard dagelijks uw handdoeken en linnen te wisselen. Indien u dit wél graag wenst, is dit uiteraard geen enkel probleem. Geef het simpelweg aan onze huishouding door door uw deurhanger aan de deur te hangen