Zakelijk

Hotel Inn Salland ligt aan de rand van Raalte tussen de steden Deventer en Zwolle aan de N35. De vergaderzaal heeft normaal gesproken een ruimte voor een bijeenkomst tot en met 16 personen. In tijden van corona is de ruimte geschikt voor bijeenkomsten tot en met vier personen. De zaal beschikt over daglicht, gratis WiFi, flipover en een beamer. U kunt gemakkelijk naar buiten om een luchtje te scheppen of schuif aan op onze binnenplaats waar u, uw brainstormsessie, kan voortzetten of afsluiten met een borrel.

Voor een zakelijke bespreking of lunch bent u ook van harte welkom in onze brasserie.

U kan gratis gebruik maken van onze parkeerplekken en het hotel biedt eveneens het gemak van een laadpaal voor uw elektrische auto.

Het hotel is gelegen op korte afstand van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, wat het mogelijk maakt om buitenactiviteiten te combineren met uw vergadering. Wandel in de pauze door het tegenover ons hotel liggend park, of maak een fietstocht door de omliggende bossen, verken het natuurgebied en ga op pad met de boswachter. Wij informeren u hier graag over.

Meer informatie over de zakelijke mogelijkheden