Zakelijk

Vergaderen, brainstormen of trainen? Zoek niet verder! Hotel & Brasserie Inn Salland beschikt namelijk over een kleine, maar flexibele en multifunctionele zaal. Er is ruimte voor tot en met 16 personen en de indeling bepaalt u helemaal zelf. Hulp nodig? Ons team denkt graag  mee over de voorbereiding, de invulling en de uitvoering. De zaal beschikt over daglicht, gratis WiFi, flipover en een beamer.

Liever een event buiten? Geen probleem, neem plaats op onze binnenplaats voor een brainstorm sessie, heerlijke lunch of voor een borrel. Laat ons weten wat uw wensen zijn, wij denken graag met u mee.

 

Het hotel ligt aan de N35 tussen de Hanzesteden Zwolle en Deventer. Het station is op zeven minuten afstand en voor de deur is voldoende gratis parkeergelegenheid. Het hotel biedt eveneens het gemak van een laadpaal voor uw elektrische auto.

Het hotel is gelegen op korte afstand van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug, wat het mogelijk maakt om buitenactiviteiten te combineren met uw vergadering. Wandel in de pauze door het park tegenover ons hotel, of maak een fietstocht door de omliggende bossen, verken het natuurgebied en ga op pad met de boswachter. Wij informeren u hier graag over.

Meer informatie over de zakelijke mogelijkheden