Over ons

Hotel en Brasserie Inn Salland

Even voorstellen

Wij zijn Dominique & Nicole Hutten. Twee zussen geboren en getogen in het mooie Salland. Sinds 1 september 2020 eigenaren van Hotel & Brasserie Inn Salland.
Een telefoontje op een zomerse dag veranderde ons hele leven voor goed. ‘Hoe zou je het vinden om een hotel over te nemen met je zus?’
Beiden hebben wij de Hoge Hotelschool afgerond en ervaring opgedaan in de praktijk. We zullen de tijd nemen om onze eigen filosofie los te laten binnen de muren van deze Saksische Hoeve.

Chef-kok Sietse Dokman

Brasserie Inn Salland

Het runnen van een brasserie en hotel kunnen we natuurlijk niet alleen.

Onze keuken wordt aangestuurd door Sietse Dokman.
Hij maakt prachtige creaties en bedenkt geweldige smaakcombinaties die wij met veel trots presenteren aan u.
Daarnaast werken wij samen met een geweldig team van jonge enthousiastelingen.

Petra Kok

Hotel Inn Salland

Onze assistent bedrijfsleider en rechterhand is Petra Kok.

Petra is al meer dan 12 jaar werkzaam in het hotel en kent het hele bedrijf van binnen en buiten. Ze weet dan ook altijd raad en van aanpakken. Hierom is het niet raar dat deze taak als bedrijfsleider haar op het lijf is geschreven.