Over ons

Hallo nieuwsgierige gast,

Even voorstellen: Wij zijn Dominique & Nicole Hutten. Twee zussen geboren en getogen in het mooie Salland. Sinds 1 september 2020 mogen wij ons eigenaren noemen van ‘Hotel Inn Salland’. Het hotel dat er uit ziet als een oude Saksische Hoeve. Deze uitstraling krijgt het doordat het bestaat uit 80% oude, gerecyclede bouwmaterialen. Het pand bestaat dan ook geen 150 jaar, maar is gebouwd in 2009.

Een telefoontje op een zomerse dag veranderde ons hele leven voor goed. ‘Hoe zou je het vinden om een hotel over te nemen met je zus?’ Beiden hebben wij de Hoge Hotelschool afgerond en ervaring opgedaan in de praktijk. Zo werkte Nicole als Supervisor Food & Beverage bij het Postillion in Deventer en was Dominique voor drie jaar trots onderdeel van het team van Jonnie & Thérese Boer bij De Librije. Met deze bagage durfden wij het aan om “ja “te zeggen op deze vraag.

Binnen een kort tijdsbestek zijn wij up en running maar zullen de tijd nemen om onze eigen filosofie los te laten binnen de muren van dit bijzondere pand. Dit doen wij samen met een geweldig team van enthousiastelingen.
Wij kijken ernaar uit u te ontmoeten, heel graag tot snel!

Hartelijke groeten,
Dominique en Nicole